Get Adobe Flash player

Srečen zakon

Termine predstave najdete tukaj.

SrecenZakon

V komediji Srečen zakon boste na zabaven in šaljiv način izvedeli marsikatero resnico iz zakonskega življenja. Dobili boste zanimive in zabavne rešitve. Naštejmo samo nekatere:

Ali moški v spanju smrčite? Če je odgovor da, morate videti kako to moško nadlogo na preprost in zabaven način rešuje žena v naši komediji. Ste moški kdaj v zadregi kaj ženi kupiti za rojstni dan? V naši komediji boste dobili izvrstno in uporabno idejo.

V srečnem zakonu je žena zakon. Kaj je potem v takem zakonu mož? Pridite na našo komedijo in dobili boste odgovor. Ste tu in tam nezadovoljni s svojim partnerjem? Nič novega. Tudi par v naši komediji je. Ste se po več letih zakona ali skupnega življenja naveličali svojega partnerja? Par v naši komediji se je. Kako smešna je lahko ta naveličanost, si poglejte v naši komediji.

V drobnih zakonskih težavicah boste prepoznali tudi sebe ali svojega partnerja. Prav temu se boste od srca nasmejali. Zlato pravilo smeha namreč je, da se najraje in najbolj nasmejimo tistemu, za kar globoko v sebi vemo, da drži kot pribito. In zakaj bi se drugi smejali vam? Raje se vi nasmejte drugim.

Predstava traja uro in pol.