Get Adobe Flash player

Cilika in Drašek

 


Zgodba se komično še bolj zaplete, ko Drašek obišče Ciliko na njenem domu. Tu naleti na njenega čudnega očeta. 
»Oča« se želi Drašeka na vsak način znebiti, vendar Drašek se ne da. Njuna »borba« gledalce izjemno zabava in le redki so trenutki brez smeha.Nekaj besed iz vsebine. Cilika  je preprosta prleška deklina, stara blizu 50 let, še samska in živi skupaj z očetom. Ker leta ne čakajo, bi rada na vsak način dobila Drašeka, haloškega pubeca. Drašek je neroden in sramežljiv, pa še žensk se boji. Njegovi preprosti komiki se ljudje iz srca nasmejijo.  Zgodba se začne z njunim srečanjem, kjer se večkrat spreta in prav tolikokrat pobotata, dokler vendarle ne zagori ogenj ljubezni. Ob njunem načinu osvajanja se gledalci izjemno zabavajo.

Komični zaplet doseže vrhunec, ko se pojavi še Katika Prdulja, starejša prleška deklina, ki trdi, da je Drašek njen dečko in ga želi odpeljati. Katika prinese v zgodbo novo vedrino in polno mero humorja. Ker Cilika Drašeka ne da, Katiki ne ostane drugega kot da …. No ja, bomo videli.

Komedija ima tri dejanja in z odmori vred traja uro in pol. Vsebina je zelo preprosta in vsakdanja. V njej najdemo izjemno veliko »štosov«, ki se jim od srca nasmejimo. Lahko pa jih koristno uporabimo tudi v vsakdanjem življenju.  V povprečju se gledalci na predstavi odpeljejo v smeh kar 200 krat, torej vsakih 25 sekund. Ne verjamete? Preverite!

Informacije: 041 482 130 (Tonček) ali (02) 71 98 152 (Marta).    

Smeh je zdravilo.    Pridite!    Zdravila bo v izobilju.   

VABLJENI!

 

 

 

Zg