Get Adobe Flash player

URNIK PREDSTAV

 

 

SPLOŠNE INFORMACIJE: 041 444 292 (Marjan) ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 


URNIK PREDSTAV

 

 

Zaporedna številka predstave

naslov

datum

dan

ura

kraj 

 dvorana

 cena odrasli

cena otroci 

inf. in predprodaja vstopnic 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPLOŠNE INFORMACIJE: 041 444 292 (Marjan) ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 

 

 

NI  LAHKO  BITI  ŽENSKA

 

KOMEDIJA


 

Kratka vsebina: Mož Andrej nikakor ne more najti prave službe zato ga žena Nežka   vsak dan priganja k iskanju le-te. Nekega dne ga pritegne zanimiv oglas inovativne svetovalne agencije, ki pa sprejema samo ženske. V želji, da bi službo dobil, na razgovor pride kot »Lizika«.  Razgovor med šefom Petrom in kandidatko Liziko je izjemno zabaven. Gledalcem prinese veliko zdravega smeha, Andreju pa službo svetovalke Lizike, za katero žena Nežka seveda ne ve. Glavni junak je tako doma Andrej, v službi pa Lizika. Da ni lahko biti ženska, zdaj spoznava na lastni koži.

 

Nekega dne na priporočilo nove sosede Marije v agencijo pride Andrejeva žena Nežka.  Ta se Liziki popolnoma odpre in mož nehote izve skrite podrobnosti iz njunega zakonskega življenja. To pa je seveda zelo zabavno in gledalci se ob tem od srca nasmejijo.

 

Zgodba se zaplete, ko Nežka svetovalko Liziko povabi k sebi domov. Hčerka Lucija v istem času pripelje domov novega prijatelja, ki pa ni nihče drug kot Lizikin šef Peter. Zdaj je Andrej  v veliki zagati. Bo zmogel igrati Andreja in Liziko hkrati? Če ga razkrinkajo, bo ostal brez dobre službe in še brez družine. Ker nič od tega ne bi rad izgubil, mora igrati oboje. Mu bo uspelo? Odgovor je v simpatični zgodbi, ki je poučna in predvsem zabavna. Ob nenehnih transformacijah spola, duhovitih dialogih in zapletih na odru se boste izjemno zabavali.SREČEN  ZAKON  

KOMEDIJA

 

Kratka vsebina:

 

Zgodba prikazuje en dan življenja običajnega zakonskega para, ki je po 20-ih letih zakona naveličan skupnega življenja in si oba želita sprememb. Začne se v postelji sredi noči. Žena ne more spati, ker mož smrči in ga s komolcem večkrat zbudi.  Mož zato godrnja in sredi noči se začne zabavni prepir, ob katerem se boste od srca nasmejali, hkrati pa tudi spoznali, kdo nosi hlače v hiši.

 

Jutro prinese dogodke, ki bodo obema spremenili življenje. Ob teh naključnih dogodkih vsak po svoje premlevata, kakšno bi bilo življenje v »svobodi«. Ob monologih žene in potem še moža, ko vsak zase razgaljata slabosti svojega partnerja, boste pokali od smeha.

 

Zgodba se konča zvečer, ko drug drugemu priznata svoje misli. Bosta torej nadaljevala življenje vsak po svoje in užila osebno svobodo ali pa bosta spoznala, da je njuna največja svoboda in privilegij prav to, da sta skupaj? Bomo videli…. Vsekakor se boste do končnega razpleta od srca nasmejali.

 

Komedija, ki traja 80 minut, je primerna za vse starostne skupine in prinaša veliko zabavnih resnic o skupnem življenju. Prav temu se boste od srca nasmejali. Zlato pravilo smeha namreč je, da se najraje in najbolj nasmejimo tistemu, za kar globoko v sebi vemo, da drži kot pribito. In zakaj bi se drugi smejali vam? Raje se vi nasmejte drugim.